Offering

COS ACTIU I MASSATGE TAILANDÈS PER ZOOM 

Durant aquests dies de confinament degut al Covid-19, m’agradaria compartir una estona activa i de benestar amb vosaltres des de casa.

COS ACTIU 

Treballarem la flexibilitat, força i resistència del nostre cos a través d’una sèrie d’exercissis que es practiquen a les disciplines com pilates, ioga i altres. Per aconseguir més control i habilitat a l’hora de fer esport, ballar o realitzar qualsevol esforç físic.

– Individual (10€)

– Grupals (5€) *mínim cinc persones

* Horari: 11h

 

 

 

       

 

 

MASSATGE TAILANDÈS

És un bon moment per regalar un massatge profund i estàtic a la persona que tenim al costat. Fent una rotació als malucs i ballant des del nostre centre oferirem un massatge dinàmic. Ho focalitzarem en 3 temes principals: restaurar el moviment de la columna vertebral, obrir la caixa toràcica i alliberar la respiració i treballar la línia amb tècniques de balanceig. Mitjançant la combinació de les tècniques del massatge tailandès i l’osteopatia, serem capaços de moure la nostra energia.

– Individuals (10€) *Una sola parella.

– Grupals (5€) *mínim 4 parelles.

* Horari: 11h

 

Per aconseguir una visió virtual una mica més personal, ensenyaré totes dues activitats a través de la plataforma ZOOM.

A continuació us explico com podeu utilitzar el ZOOM:

  1. Descarregar l’aplicació en qualsevol dispositiu digital de forma gratuïta.
  2. Crear un conte.
  3. Un cop creat el conte, ves a ‘Unirse’. Et demanarà l’ID de la reunió que et facilitaré per privat quan t’inscriguis a l’activitat.

Demanaré puntualitat per començar l’activitat, si us plau. És per això, que agrairia reunir-nos a ZOOM 5 minuts abans de començar la classe.

 

Reserves:

marta@martagalvez.com

Whatsapp: +34 650 877 434

Forma de pagament per l’aplicació BIZUM.


 

QUIROMASAJE

Masaje dirigido a personas que practican una actividad física y que padecen contracturas o cargas musculares. Localizaremos y trabajaremos los puntos de dolor o molestia, dejando un cuerpo liberado y preparado para la actividad.

También para personas más sedentarias con dolores o malos hábitos posturales. Trataremos la zona afectada y mejoraremos la alineación del cuerpo para sentirnos mejor y más ágiles.

 

Masajes:

  • Espalda y brazos
  • Piernas y pies
  • Relajante (brazos y cabeza)
  • Completo (espalda, piernas, pies, brazos y cabeza) *

Precios:

Sesiones de 45 minutos/25€

*Masaje Completo 60 minutos/45€